Du Mats – Bildskaparen!

Låt oss mötas på ”nytt”

profil

Jag kommer att fortsätta i min ambition att förverkliga och uppleva Falkenberg som ett nordiskt sommarparadis – därför vill jag skydda varumärket Du Mats. 

Varje målning jag gör syftar till detta. Varje tanke jag har, vilar på en ärlig känsla för vårt landskap, vår kust, våra invånare och inte minst de upplevelser som detta för med sig. Jag hoppas ni delar min uppfattning.

Nu kan ni nå mig på mail: dumats@gmail.com

logo

Välkommen till min hemsida! 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 svar till Du Mats – Bildskaparen!

 1. Stefan Andersson skriver:

  Nu ser jag att det hänt lite på din hemsida. Det ser snygg ut! Måste ligga mycket jobb bakom detta. Följer med spänning din utveckling och framtida utställningar!

 2. beo skriver:

  Hej MAts
  Var i Normandie under en semestervecka och fick faktiskt känslan av att du varit där och fått inspiration till dina vackra tavlor.Ljuset som du fångat så fint i massor av verk i Falkenberg och vissa motiv av Claude Monet påminner verkligen om varandra…
  Vad sägs om en liten kort resa till Normandie och insupa Atlantljuset…
  Osa till BEO

 3. Alf Andersson skriver:

  Hej!
  I din slideshow har du en fullriggare för fulla segel i grov sjö. De kunde inte gå med så stor segelyta i så hård vind. En klok skeppare hade klätt av henne till klyvare, undre märs, begin och fock för att inte knäcka masterna. Jag har ibland sett fullriggare avbildade i hårt väder där de tagit in de nedre stora seglen och endast gått med toppseglen uppe, alltså forröjel, bram och märs samt storbram, storröjel, kryssmärs, kryssbram och kryssröjel men jag antar att den segelsättningen passar i något stillsammare vind. Du har inte målat dit klyvare och storstängstagsegel. De främsta seglen som sättes vid fockmasten till bogsprötet.
  Himlen och vattnet har du fångat bra, ljuset är rätt. Det är svårt att måla upprört hav. Inte många som går i land med det.